Google
Webdesign

 Le Tigre Webdesign

Holland

Website

prijzen!

 

 

info Responsive Portal websites zijn sites die exclusief worden gemaakt zonder gebruik te maken van bestaande templates. Deze sites zijn uniek in vormgeving en worden optimaal weergegeven op elk media!

Omdat Google vanaf 2017 allereerst de mobile versie (mobile-first) gebruikt om uw inhoud te testen voor zijn zoekmachines is het nu meer dan noodzakelijk om een goede responsive website te hebben. Een goede mobile versie is nú noodzakelijk om goed te scoren in Google!

Onze Portal websites worden speciaal aangepast voor tablet en smartphone, zijn uniek in vormgeving en voldoen aan de huidige regels van Google!

€ 375*

info Deze actie is alleen geldig voor plaatsen die zijn aangegeven in het menu regio actieprijzen en worden per provincie genoemd.

Om gebruik te maken van deze actie moet het actieformulier volledig worden ingevuld. De Wordpress website wordt geïnstalleerd als getoond voorbeeld. Afbeeldingen en teksten dienen uiteraard zelf te worden aangepast.

De webhosting en domeinregistratie is inclusief. Deze prijzen zijn voor een jaar, hierna gelden de normale prijzen.

Meer weten? Klik op info voor uitgebreide informatie over deze  Wordpress actie.

€ 110*

Zie onze portfolio

Bel: +316 14198039

info Wij maken uitsluitend gebruik van premium Wordpress thema's. Hierdoor worden onze Wordpress sites professioneel vormgegeven. De websites worden SEO geoptimaliseerd, dus scoren goed in Google!

Onze Wordpress website worden opgeleverd met alle benodigde plugins en uiteraard aangepast aan uw persoonlijke wens(en).

U dient rekening te houden met een training voor de CMS van minimaal vier uur tegen ons uurtarief van 65 euro.

Na de training kunt u de website geheel zelfstandig aanpassen en beheren. Uiteraard blijven wij altijd 'staande bij'.

€ 375*

info Onze webwinkels worden standaard afgeleverd met iDeal en PayPal. Wij gebruiken uitsluitend Wordpress voor de opzet van onze webwinkels. Dit omdat de CMS van Wordpress uitermate geschikt is om winkels te beheren.

Onze winkels worden gemaakt met de plugin van Woocommerce. Vanwege compatibiliteits-problemen bij updates, werken wij sinds kort uitsluitend met betaalde premium thema's van Woothemes.

U dient rekening te houden met een minimale training voor de CMS van 8 uur tegen ons uurtarief van 65 euro.

€ 750*

Zie onze portfolio

Zie onze portfolio

Het hoofddoel van een Landingwebsite is dat men via verschillende steekwoorden goed gevonden wordt in Google! Nadat men op deze website is 'geland' wordt men doorgestuurd naar de hoofdsite.

Omdat men de url's van de landingwebsite SEO (search engine optimalisatie) geoptimaliseerd kan kiezen en uiteraard ook de content van deze site optimaal SEO kan schrijven, wordt op deze manier de ranking van een dergelijke site geoptimaliseerd voor Google. Op deze manier kan men de zoekresultaten in Google van de hoofdsite aanmerkelijk verbeteren zonder direct de structuur van de hoofdsite te moeten aanpassen.

Hierdoor is een Landingwebsite zeer geschikt om efficiënt en zonder hoge kosten de zoekresultaten in Google voor uw bestaande website te verbeteren.

De landingwebsite zal in 'Look & Feel' gelijk zijn aan de hoofdsite, zodat het de bezoeker duidelijk is dat hij met dezelfde partij van doen heeft. Klik op de afbeelding voor voorbeeld.

€ 275*

info Indien men uw website door ons laat maken en u nog geen logo of huisstijl heeft kunnen wij dit voor u maken tegen het scherpe tarief van 175 euro. Klik op info voor voorbeelden.

Voor dit bedrag wordt in overleg met de klant een logo ontworpen en gemaakt. Het logo wordt gemaakt in Illustrator en is geschikt om zowel op de website als in drukwerk te worden gebruikt!

Na akkoord van het logo wordt voor dit bedrag tevens het briefpapier en visitekaartje gemaakt, deze worden afgeleverd in een gecertificeerd pdf formaat, te gebruiken voor iedere drukkerij!

€ 175*

info wij vragen u vooraf een bedrag van minimaal 125 euro voor de eerste opzet op het internet. Na akkoord wordt de site afgerond tegen het vooraf afgesproken bedrag.

Na betaling van het restant bedrag wordt de site gepubliceerd op uw domein. Of nog beter: host uw site bij ons en maak gebruik van onze gratis backup/recovery service. Lees onze algemene voorwaarden via info of download de algemene voorwaarden via deze link.

*/ Prijzen zijn exclusief BTW, teksten, stock foto's en training van de CMS.

Share webdesign holland op Twitter Share webdesign holland op Facebook Share webdesign holland op linkedIn

Klik op het tijger icon om de tijger in actie te zien!

1200

©Le Tigre b.v. All Rights Reserved - Webdesign Holland

Photography by Rob Snijders

 

 
Webdesign

Share webdesign holland op Twitter

960

 

768

 

480

 
 

320